LG G6 Vanaf Begin April Verkrijgbaar Voor 749 Euro

LG G6De LG G6, LG’s nieuwe vlaggenschip, zal vanaf begin april verkrijgbaar zijn voor 749 euro. De smartphone komt in de winkels te liggen in de kleur Ice Platinum. De Astro Black-uitvoering is exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile. De Mystic White-uitvoering zal voorlopig nog niet op de markt verschijnen.

LG heeft de LG G6 geïntroduceerd tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. De smartphone beschikt over een waterdichte behuizing (IP68), een 5,7-inch display met een resolutie van 2880 bij 1440 pixels pixels en een beeldverhouding van 18:9, een Qualcomm Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een dubbele 13 megapixel camera aan de achterkant en een 3300 mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning. De LG G6 draait op Android 7.0 (Nougat).

Een Nederlandse releasedatum was tijdens de introductie nog niet bekend, maar LG heeft nu laten weten dat we de LG G6 begin april kunnen kopen. Dit is net op tijd voor de lancering van de grote concurrent, de Samsung Galaxy S8.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.