HTC U 11 Officieel Aangekondigd

HTC-U-11HTC heeft zojuist officieel de HTC U 11 geïntroduceerd. De HTC U 11 is opmerkelijk omdat het de eerste smartphone is die naast een touchscreen ook te bedienen is via de knijpgevoelige behuizing.

 

De nieuwe vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant is voorzien van HTC Edge Sense. Dit is een technologie waarbij de behuizing is uitgerust met druksensoren, waardoor gebruikers apps zoals de belfunctie, de camera of de Google assistent kunnen bedienen door in de smartphone te knijpen.

De HTC U 11 beschikt verder over een 5,5-inch scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels en een beeldverhouding van 16:9, een Qualcomm Snapdragon 835-chipset, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant, een 3000 mAh accu, een vingerafdrukscanner en een USB C-poort.

HTC’s nieuwe vlaggenschip heeft een “liquid surface design” en is waterdicht (IP67). Zowel de normale uitvoering als de dual-SIM uitvoering krijgen een adviesprijs mee van 749 euro en liggen vanaf begin juni in Nederland in de winkels in de kleuren Amazing Silver, Sapphire Blue, Ice White en Brilliant Black. HTC zal later ook een rode versie op de markt brengen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.