Specificaties En Renders Motorola Moto E4 Plus Gelekt

Motorola Moto E4 Plus zwartOp het internet zijn renders en specificaties opgedoken van de nog onaangekondigde Motorola Moto E4. Volgens de gegevens van de Amerikaanse FCC krijgt de smartphone een accu met een capaciteit van maar liefst 5000 mAh.

Lenovo introduceerde eerder deze week de nieuwe Moto C en Moto C Plus. Beide toestellen hebben low-end specificaties, maar de Moto C Plus beschikt over een 4000 mAh accu. De smartphone moet hierdoor erg lang meegaan op één acculading.

Moto-E4-Plus-Specs-Leaked

De fabrikant wil deze trend mogelijk doorzetten door de Moto E4 Plus te voorzien van een vervangbare 5000 mAh accu. Verder beschikt de smartphone met de codenaam “MT X1770” vermoedelijk over een 5,5-inch display met een resolutie van 1080 x 1920 pixels, een 1.3GHz quad-core MediaTek MT 6737-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Motorola Moto E4 Plus goud

Op het scherm van de gelekte renders zien we de datum 20 juni staan. Mogelijk zal de Motorola Moto E4 Plus op deze datum worden aangekondigd.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.