Huawei Introduceert Huawei Nova 2i Met Vier Camera’s

Huawei Nova 2i goudDe Chinese fabrikant Huawei heeft een nieuwe smartphone geïntroduceerd die zowel aan de voorkant als aan de achterkant is uitgerust met een dual-camera. Ook heeft de zogeheten Huawei Nove 2i zeer kleine bezels.

Vorige week introduceerde Huawei de Maimang 6 voor de Chinese markt. Nu heeft Huawei ook een internationale versie aangekondigd, die onder de naam Huawei Nova 2i op de markt zal verschijnen.

De Huawei Nova 2i beschikt over een 5,9-inch scherm met een beeldverhouding van 18:9 en een resolutie van 1080 bij 2160 pixels. Intern vinden we een Kirin 659 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera met een 16MP en 2MP sensor aan de achterkant, een dual-camera met een 13MP en 2MP sensor aan de voorkant en een 3340 mAh accu.

Huawei Nova 2i render

De Huawei Nova 2i draait op Android 7.0 (Nougat) met de EMUI 5.1-skin en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en goud. Het is nog onbekend of en wanneer de smartphone in de Benelux op de markt zal verschijnen.

Huawei Nova 2i achterkant

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.