Krachtige Xiaomi Redmi 4X Nu Verkrijgbaar Voor €93

Xiaomi Redmi 4XBen je nog opzoek naar een krachtige smartphone van een bekende fabrikant, maar wil je niet te veel betalen? Dan is de Xiaomi Redmi 4X een interessante smartphone. De Redmi 4X is met de promocode “GBNL015hier namelijk te bestellen voor slechts €93. Hiervoor krijg je een 5-inch toestel met 3GB werkgeheugen, een zeer grote accu en een premium uitstraling.

De Xiaomi Redmi 4X beschikt over een 5-inch scherm met een HD-resolutie van 1280 x 720 pixels, een Snapdragon 435 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een grote 4100mAh accu en dualSIM-ondersteuning. Ook heeft de smartphone een USB C-poort en een 3,5mm headphone jack.

xiaomi 4x smartphone

De Xiaomi Redmi 4X voelt dankzij de metalen frame en de capacitieve knoppen premium aan. Dit in combinatie met de grote 4100mAh accu maakt de Redmi 4X één van de beste toestellen in deze prijsklasse. De Redmi 4X is te koop via deze link en kost dankzij de promocode “GBNL015” slechts €93.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.