MAZE Alpha 6GB Kost Nu Slechts €168, Inclusief Importkosten

Maze-AlphaDe MAZE Alphe, een smartphone met zeer dunne schermranden en krachtige specificaties, kost in combinatie met de onderstaande promocode slechts €168.36. Er zullen geen importkosten in rekening worden gebracht, omdat de smartphone via een EU warenhuis zal worden opgestuurd. Een zeer interessante deal dus.

De MAZE Alpha beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz MediaTek Helio P25 octa-core processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera aan de achterzijde (13MP en 5MP), een 4000mAh accu, een vingerafdrukscanner en dualSIM-ondersteuning. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat) en heeft een metalen behuizing.

MAZE-Alpha

De Maze Alpha is hier verkrijgbaar. Vul in de winkelwagen de promocode “fokmember03” in om gebruik te maken van de korting. De Maze Alpha zal worden opgestuurd via een warenhuis in Europe, waardoor je geen importkosten hoeft te betalen. Hierdoor haal je een zeer complete phablet in huis voor slechts €168.36.

Maze-Alpha-achterkant

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.