UHANS MX: €60 Smartphone Met Dunne Schermranden

UHANS-MXWe zien steeds meer vlaggenschip-smartphones met zeer dunne schermranden op de markt verschijnen. Er duiken echter ook steeds meer budget-toestellen op die zijn uitgerust met een vergelijkbaar scherm. De UHANS MX is één van deze toestellen.

Veel van jullie hebben waarschijnlijk nog nooit van UHANS gehoord, maar het bedrijf heeft het afgelopen jaar al meerdere budget-toestellen op de markt gebracht. De UHANS MX is de nieuwste smartphone van het bedrijf die tijdelijk verkrijgbaar is voor slechts €60.

De UHANS MX beschikt over een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 1,3GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel selfie-camera en een 3000mAh accu. Ook zit er een vingerafdrukscanner in de thuisknop en is er ondersteuning voor dual-SIM aanwezig. De smartphone heeft een glazen behuizing en draait op Android 7.0 (Nougat).

De UHANS MX is geen krachtpatser, maar wel een zeer complete budget-smartphone. Mocht je nog opzoek zijn naar een goedkope smartphone, dan kun je de UHANS MX HIER aanschaffen voor €60.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.