Leagoo KIICAA Mix: 5,5-inch Randloze Smartphone Voor Onder De 100 Euro

LEAGOO-KIICAA-MIX-smartphoneElke maand duiken in Azië weer een aantal nieuwe toestellen op die net als de Mi Mix 2 zijn uitgerust met een “All-screen display”, waarbij minimale schermranden aanwezig zijn. Dankzij de vele concurrentie zijn dergelijke smartphones steeds aantrekkelijker geprijsd. Zo kost de nieuwe Leagoo KIICAA Mix slechts €97,-. Hiermee is de KIICAA Mix één van de goedkoopste randloze-smartphones op de markt.

De Leagoo KIICAA Mix beschikt over een 5,5-inch Full HD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 1,5GHz MTK6750T octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera (13MP + 2MP) aan de voorkant, een 13 megapixel selfie-camera, een vingerafdrukscanner, dualSIM-ondersteuning en een 3000mAh accu. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat). Al met al een prima mid-range smartphone.

LEAGOO-KIICAA-MIX

De Leagoo KIICAA Mix is slechts een aantal dagen verkrijgbaar voor €97,-, daarna gaat de prijs met ongeveer €17 omhoog. Wees er dus snel bij om gebruik te maken van deze tijdelijke aanbieding. Je kunt de smartphone HIER kopen.

Je hoeft geen invoerrechten of omzetbelasting te betalen, want de smartphone zal via een Europees warenhuis worden opgestuurd. Dat is dus mooi meegenomen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.