Krachtige UMIDIGI S2 Pro Nu Verkrijgbaar Voor €255,-

UMIDIGI S2 ProDe UMIDIGI S2 Pro is een krachtige smartphone met een moderne uitstraling, een grote accu en een waterdichte behuizing. De smartphone met zeer dunne schermranden is tijdelijk in de aanbieding, waardoor je de UMIDIGI S2 Pro de komende dagen kunt kopen voor slechts €255,-.

De UMIDIGI S2 Pro beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 18:9, een 2,6GHz Helio P25 octa-core processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera (13MP + 5MP) aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een grote 5100mAh accu. Ook is er ondersteuning voor twee SIM-kaarten en de behuizing is waterdicht.

Al met al koop je met de UMIDIGI S2 Pro een krachtige smartphone met veel opslagruimte, een grote accu en een moderne uitstraling. Tot 4 december betaal je voor de smartphone slechts €255,-. Dat is een zeer aantrekkelijke adviesprijs voor een smartphone met dergelijke specificaties. Gebruikers hebben de keuze uit een zwarte en rode uitvoering. In de verpakking zit een gratis beschermhoes.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.