HOMTOM S9 Plus Kost Tijdelijk €127,-

HOMTOM-S9-PlusBen je nog opzoek naar een smartphone met een randloos ontwerp en een aantrekkelijk prijskaartje? Dan is de HOMTOM S9 Plus misschien een leuke optie. De HOMTOM S9 Plus kost dankzij de onderstaande couponcode slechts €127,- en beschikt in tegenstelling tot de meeste randloze smartphones over een vingerafdrukscanner aan de voorzijde.

De HOMTOM S9 Plus beschikt over een 5,99-inch scherm met een resolutie van 1440 x 720 pixels en een 18:9-beeldverhouding, een 1.5GHz MTK6750T octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera aan de achterkant (16MP + 5 MP), een 13 megapixel selfie-camera en een 4050mAh accu. Ook is er ondersteuning voor dualSIM aanwezig en zit de vingerafdrukscanner aan de voorkant. De meeste smartphones met een langwerpig scherm hebben de vingerafdrukscanner aan de achterkant zitten.

HOMTOM-S9-Plus-smartphone

De HOMTOM S9 Plus is HIER verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en zilver en kost dankzij de promocode “homtS9P” nu maar €127,-. De promocode is slechts 50 keer te gebruiken, dus wees er op tijd bij.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.