Oukitel MIX 2 Kost Tijdelijk €170 [promocode]

Oukitel-MIX-2De Oukitel MIX 2 is een nieuwe smartphone dat qua design erg veel lijkt op de populaire Xiaomi Mi Mix 2. Wij hebben een promocode ontvangen waarmee jullie de Oukitel MIX 2 tijdelijk kunnen aanschaffen voor slechts €170,-.

De Oukitel MIX 2 beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een 2.39GHz octa core-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera (21MP + 2MP) aan de achterkant, een 13 megapixel camera met flitser aan de voorkant, een 4080mAh accu, een vingerafdrukscanner, dualSIM-ondersteuning en een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

OUKITEL-Mix-2

De smartphone heeft een 8.8mm dunne glazen behuizing met zeer dunne schermranden en draait op Android 7.0 (Nougat). Met de promocode “Oukimix2” kun je de Oukitel MIX 2 hier tijdelijk aanschaffen voor slechts €170,-. Je hebt de keuze tussen een blauwe en een zwarte uitvoering. Vul de promocode in de winkelwagen in om de korting te ontvangen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Katy schreef:

    Ik zou graag ook een willen bestellen. Is dat mogelijk ? Ik hou van oukitels ,mijn huidige is c700 , kunnen jyllie mij hierbij helpen ? Hoe ik er 1 kan aankopen ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.