Vernee X: Opmerkelijke Smartphone Met Vier Camera’s En 6200mAh Accu

Vernee-X-smartphoneDe Chinese fabrikant Vernee heeft weer een nieuwe smartphone op de markt gebracht. Het gaat ditmaal om de Vernee X, die onder andere is uitgerust met een dual-camera aan zowel de voorkant als aan de achterkant. Ook beschikt de smartphone over een zeer grote 6200mAh accu.

De meeste smartphones lijken erg veel op elkaar, maar af en toe verschijnt er een toestel op de markt dat ons doet verbazen. De Vernee X is één van deze toestellen, die niet alleen over opmerkelijke specificaties beschikt, maar ook een zeer aantrekkelijke adviesprijs meekrijgt.

De Vernee X beschikt over een 5.99 inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels en een 18:9-beeldverhouding, een 2.0GHz MTK6763 octa-core processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera (16MP + 5MP) aan de achterkant, een dual-camera (13MP + 5MP) aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, dualSIM-ondersteuning en een accu met een capaciteit van maar liefst 6200mAh. De Vernee X draait op Android 7.1 (Nougat).

Vernee-X

Op papier ziet de Vernee X er heel aantrekkelijk uit. Ook de tijdelijk verkoopprijs van slechts €213,- is opvallend laag. Mocht je de smartphone willen kopen, dan kun je dat hier doen. De pre-sale aanbieding is tot 25 december geldig, dus wees er snel bij.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.