Xiaomi Mi Mix 2 Tijdelijk In De Aanbieding Voor €377

Xiaomi Mi Mix 2Mensen die Androidics al wat langer volgen weten dat wij vorige maand een review hebben geschreven over de Xiaomi Mi Mix 2, een zeer krachtige high-end smartphone met een opmerkelijk mooi uiterlijk. Dankzij de onderstaande couponcode kun je de Mi Mix 2 tijdelijk aanschaffen voor slechts €377,-.

De Xiaomi Mi Mix 2 beschikt onder andere over een 5,99-inch scherm met een 18.5:9-beeldverhouding en een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Intern vinden we een Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, minimaal 64GB opslagruimte, een 12 megapixel Sony-camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 3400mAh accu en dualSIM-ondersteuning. Voor meer details adviseren wij om onze review te lezen.

De krachtpatser van Xiaomi kan zich met gemak meten met de vlaggenschip-toestellen van de andere fabrikanten. De Mi Mix 2 is echter een stuk voordeliger. Zo kun je de smartphone hier aanschaffen voor slechts €377,-, als je in de winkelwagen de couponcode “mix2gbth” invult. Wees er wel snel bij, want de couponcode is slechts 50 keer geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.