Opvouwbare ZTE Axon M Komt Naar Europa

zte-axon-mIn oktober 2017 introduceerde de Chinese fabrikant ZTE de opvouwbare Axon M. Deze smartphone met twee schermen komt binnenkort ook naar Europa. Dit heeft de fabrikant deze week bekendgemaakt.

De ZTE Axon M is een opmerkelijke smartphone, omdat de Axon M niet één maar twee schermen heeft. Hierdoor is het mogelijk om de smartphone open te klappen tot tablet formaat, wat ideaal is om meerdere taken tegelijk uit te voeren.

De smartphone beschikt over twee 5,2-inch schermen met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, die samen goed zijn voor een 6,75-inch scherm. Intern vinden we een Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 20 megapixel camera en een 3180mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning. De Axon M is opgevouwen 12,1mm dik.

zte-axon-m

Vlak na de lancering van de ZTE Axon M was de smartphone exclusief verkrijgbaar via de Amerikaanse provider AT&T. Hier komt binnenkort verandering in. De smartphone komt zowel naar China als naar Europa. Naar verwachting is de smartphone vanaf eind maart in Europa verkrijgbaar via providers als TIM en Vodafone. Het is nog onduidelijk of de Axon M ook gelijk in Nederland zal worden verkocht.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.