Xiaomi Mi Mix 2S Officieel Geïntroduceerd

xiaomi-mi-mix-2sNa weken lang geruchten heeft Xiaomi de Mi Mix 2S zojuist officieel aangekondigd. De smartphone beschikt onder andere over de nieuwe en krachtige Snapdragon 845-chipset en tot 8GB werkgeheugen.

Dankzij de officiële introductie kunnen we veel specificaties van de Xiaomi Mi Mix 2S nu eindelijk bevestigen. Zo beschikt de smartphone over een aluminium frame met een keramische achterzijde, een 6-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding, een 2,8GHz Qualcomm Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte en een 3.400mAh accu. Ook is er ondersteuning voor NFC en draadloos opladen via Qi.

De smartphone krijgt net als zijn voorganger weer hele dunne schermranden en de selfie-camera zit opnieuw in de rechter onderhoek. Aan de achterkant vinden we een 12 megapixel dual-camera met een groothoeklens en een telelens. De camera krijgt op DxOMark een hele hoge score van 101 punten, wat veel goeds belooft. De camera heeft onder andere ondersteuning voor super slow motion en 2X optische zoom.

Xiaomi-Mi-Mix-2S-functies

De Xiaomi Mi Mix 2S draait op Android 8.0 (Oreo) met de MIUI 9-schil en krijgt een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer €527 voor de versie met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Voor €575 krijg je 128GB opslagruimte en voor €639 krijg je maar liefst 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Xiaomi heeft ook een draadloze lader-pad aangekondigd voor €16.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.