Xiaomi Redmi S2 Tijdelijk Verkrijgbaar Voor Slechts €132

Xiaomi-Redmi-S2De Redmi S2, een nieuwe mid-range smartphone van Xiaomi, is tijdelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Voor slechts €132 haal je een moderne smartphone met een groot scherm, nette specificaties en Android 8.0 in huis.

Xiaomi wist het afgelopen jaar met meer dan 1000% te groeien op de Europese smartphonemarkt en staat momenteel op de vierde plek in de lijst van grootste smartphonefabrikanten. De snelle groei is te danken aan de zeer goede prijs/kwaliteit verhouding die de fabrikant levert. Dit zien we ook weer terug bij de Redmi S2, een nieuwe smartphone van de fabrikant.

De Xiaomi Redmi S2 beschikt onder andere over een 5,99-inch scherm met een resolutie van 1440 x 720 pixels en een 18:9-beeldverhouding, een Snapdragon 625-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, dualSIM-ondersteuning en een 3080mAh accu.

Xiaomi-Redmi-S2-kleuren

De smartphone draait op Android 8.0 (Oreo) en is hier verkrijgbaar in de kleuren grijs, goud en roze goud. De Redmi S2 is drie dagen lang verkrijgbaar voor slechts €132, maar wees er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal toestellen verkrijgbaar.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.