Huawei Introduceert Honor Play Voor Gamers

Huawei-Honor-PlayHonor, een ondermerk van Huawei, heeft zojuist een mid-range smartphone voor gamers uitgebracht. De Honor Play beschikt over een 6,3-inch scherm en een GPU Turbo-functie voor verbeterde gaming-performance.

De Honor Play is een 6,3-inch smartphone met een 1080p-resolutie en een 19,5: 9-beeldverhouding. Intern vinden we een Kirin 970-processor met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. De GPU Turbo graphics functie moet de smartphone beter geschikt maken om mee te gamen. De functie zal de GPU met 60 procent verhogen terwijl de GPU tegelijkertijd 30 procent minder stroom verbruikt. Hierdoor kun je dus langer gamen met betere prestaties.

AI functionaliteiten zorgen ervoor dat de smartphone gaat trillen wanneer dit nodig is. Ook simuleert de telefoon 3D geluid. Deze functies werken met de populairste spellen, waaronder PUBG.

Aan de achterkant vinden we een dual-camera met een 16 megapixel en 2 megapixel lens. Aan de voorkant zit een 16 megapixel camera. De Honor Play krijgt zijn energie van een 3.750mAh accu die via de USB-C-poort kan worden opgeladen.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.