“Introductie Honor Magic 2 Op 26 Oktober”

Honor-Magic-2-teaserVolgens de laatste geruchten zal Honor op 26 oktober de Honor Magic 2 introduceren. Dit toestel krijgt een randloos scherm met een in-display vingerafdrukscanner en een uitschuifbare camera-module.

Op een Chinese teaser zien wij dat op 26 oktober de Honor Magic 2 zal worden geïntroduceerd. Honor is normaalgesproken alleen actief op de Chinese markt, maar daar zou dit keer wel eens verandering in kunnen komen. Huawei toonde het toestel namelijk al op de IFA-beurs in Berlijn, waar doorgaans toestellen worden getoond die ook in Europa op de markt verschijnen.

Honor-Magic-2-IFA

Net als de Vivo Nex S heeft de Honor Magic 2 een scherm dat vrijwel de volledige voorkant in beslag neemt. Hierdoor heeft Honor de camera-module in een motorisch uitschuifsysteem moeten verwerken. Het scherm is 6-inch groot en heeft een resolutie van 2880 bij 1440 pixels. Het scherm is voorzien van een in-display vingerafdrukscanner, waardoor je je vinger gewoon op het scherm kunt leggen om de smartphone te ontgrendelen.

Intern vinden we verder waarschijnlijk een Kirin 980-processor, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 24 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op EMUI 9.0 dat gebaseerd is op Android 9.0 (Pie).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.