Xiaomi Redmi Note 6 Pro Officieel Aangekondigd

Xiaomi-Redmi-Note-6-ProXiaomi heeft op het officiële forum in Thailand de Redmi Note 6 Pro aangekondigd. De opvolger van de Redmi Note 5 Pro heeft onder andere een dual-camera aan zowel de voorkant als achterkant, een groter scherm met notch en AI-functies.

Xiaomi heeft geen grote onthulling gedaan in thuisland China, maar gewoon een kleine introductie op het officiële Mi-forum van Thailand. Het is mogelijk dat Xiaomi nog een grotere aankondiging heeft ingepland in thuisland China.

De Xiaomi Redmi Note 6 Pro kost in Thailand 6990 Thaise baht, omgerekend ongeveer 185 euro. Hiervoor krijg je een smartphone met een 6,26-inch full-HD+ LCD-scherm en een 86% screen-to-body ratio, een Snapdragon 636-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 20MP + 2MP dual-camera aan de voorkant en een 4.000 mAh accu.

De Redmi Note 6 Pro is in Thailand verkrijgbaar in de kleuren zwart, lichtblauw en roze-goud. Het is nog onduidelijk of de smartphone later ook in de Benelux op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.