Razer Introduceert Razer Phone 2

Razer-Phone-2Razer heeft zojuist de opvolger van de Razer Phone aangekondigd. Razer heeft een aantal kleine wijzigingen aangebracht om de Razer Phone 2 de ideale smartphone voor media-content te maken.

Razer introduceerde vorig jaar de Razer Phone, een smartphone die onder andere is uitgerust met een 120Hz-scherm en krachtige speakers, waardoor de smartphone vooral bij gamers in trek is. De opvolger van de Razer Phone ziet er grotendeels hetzelfde uit, maar de achterkant bestaat dit keer uit glas. Door deze glazen achterkant is het nu mogelijk om de smartphone draadloos op te laden. Ook is het logo aan de achterkant voorzien van led-verlichting waarvan je de kleur zelf kunt aanpassen. Als laatste zijn de hoeken iets meer afgerond en is de behuizing nu waterdicht (IP68).

Intern vinden we de nieuwe Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 4000 mAh accu. Aan de onderkant vinden we een usb-c-poort, maar een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt. Aan de achterkant zit een 12 megapixel dual-camera en aan de voorkant een enkele 8 megapixel camera. Het LCD-scherm is 5,7-inch groot en heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dit scherm heeft opnieuw een 120Hz refreshrate, maar de helderheid van het scherm is verhoogd van 300 nits naar 650 nits. De Razer Phone 2 draait op Android 8.1 (Oreo).

Razer-Phone-2-smartphone

De Razer Phone 2 krijgt een adviesprijs mee van 799 dollar, omgerekend iets minder dan 700 euro. Bij Belsimpel kun je de smartphone al bestellen, maar daar kost de smartphone 849 euro. Een officiële Europese releasedatum heeft Razer nog niet gegeven.

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.