Mid-range CUBOT X19 Tijdelijk In De Aanbieding Voor 106 Euro

CUBOT-X19Veel fabrikanten tonen deze week hun nieuwste vlaggenschip-toestellen, maar hier hangt vaak wel een flink prijskaartje aan. Lang niet iedereen heeft honderden of in sommige gevallen tot wel duizend euro over voor een nieuwe smartphone. Daarom delen wij vandaag de aanbieding van de CUBOT X19.

De CUBOT X19 is een mid-range smartphone die hier tijdelijk in de aanbieding is voor slechts 106 euro. Voor iets meer dan honderd euro krijg je een smartphone die beschikt over een 5.93-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2160 pixels, een Helio P23-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16MP + 2MP dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 4000mAh accu. De smartphone heeft ondersteuning voor dualSIM en draait op Android 8.1 (Oreo).

De CUBOT X19 is hier verkrijgbaar in de kleuren zwart en twilight, een gradiënt kleur die overloopt van groen naar paars. De aanbieding is nog zo’n drie dagen geldig, dus wees er snel bij.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.