Nokia 6.1 Plus Nu In De Aanbieding Voor €161

Nokia-6.1-PlusMocht je nog opzoek zijn naar een leuke budget-smartphone, dan kun je de Nokia 6.1 Plus (Nokia X6) vandaag en morgen aanschaffen voor slechts €161. De smartphone heeft een moderne uitstraling en draait op een kale versie van Android.

De Nokia 6.1 Plus (ook wel Nokia X6 genoemd) is mede dankzij de goede prijs/kwaliteit verhouding erg populair. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en wit en kost tijdelijk slechts 161 euro.

De smartphone beschikt over een 5,8-inch scherm met een resolutie van 2280 x 1080 pixels, een Snapdragon 636-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 16MP camera aan de voorkant, een 3060 mAh accu en een kale versie van Android. Ook vinden we aan de buitenkant een vingerafdrukscanner, een 3,5mm koptelefoonaansluiting en een microSD-kaart aansluiting.

Nokia-X6

Wie de Nokia 6.1 Plus wil kopen moet snel zijn, want de actie is alleen vandaag en morgen geldig. Klik hier om de smartphone te bestellen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.