Motorola Moto Z4 Officieel Aangekondigd

motorola-moto-z4-5gDe details van de Moto Z4 lekten eerder deze week al uit, maar nu heeft Motorola de smartphone officieel aangekondigd in de Verenigde Staten en Canada.

De Motorola Moto Z4 beschikt over een groot 6,4-inch OLED-scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Aan de bovenkant van het scherm vinden we een kleine druppelnotch. Hierin heeft Motorola een 25 megapixel selfie-camera geplaatst. Motorola heeft de vingerafdrukscanner verwerkt in het scherm. Aan de achterkant vinden we een 48 megapixel camera en een aansluiting voor Moto Mods.

motorola_moto_z4

Intern is de smartphone uitgerust met een mid-range specificaties, bestaande uit een Snapdragon 675-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 3600 mAh accu. De Moto Z4 draait op Android 9.0 (Pie) en heeft een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

De Motorola Moto Z4 heeft in de Verenigde Staten en in Canada een adviesprijs meegekregen van 499,99 dollar. Er is ook een 5G Moto Mod verkrijgbaar voor 199,99 dollar. Het is nog onduidelijk of de smartphone later ook in de Benelux op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.