“Samsung Zal Galaxy Note 10 (Pro) Op 10 Augustus Introduceren”

Samsung-Galaxy-Note-10-Pro-render2Volgens de laatste geruchten zal Samsung de Galaxy Note 10 begin augustus officieel introduceren. Dit schrijft de Zuid-Koreaanse website ETNews op basis van een anonieme bron.

Als we de laatste berichten mogen geloven zal Samsung de Galaxy Note 10 en de Note 10 Pro op 10 augustus introduceren, een dag later dan zijn voorganger. Samsung introduceerde de Galaxy Note 9 namelijk op 9 augustus.

De bron schrijft verder dat de Galaxy Note 10 beschikt over een driedubbele camera aan de achterkant. De selfie-camera zit verwerkt in een uitsparing in het midden van het scherm. De Galaxy Note 10 Pro zou zijn uitgerust met een vierdubbele camera.

Volgens de doorgaans goedgeïnformeerde techjournalist Max Weinbach kan de Note 10-serie met 25 Watt-snelladen. Dit is een stuk minder snel dan de eerder voorspelde 45 Watt. Verder verwachten we dat de Note 10 is uitgerust met een 6,3-inch scherm en de Note 10 Pro met een 6,75-inch scherm. Intern vinden we waarschijnlijk een Exynos 9820-processor, minimaal 128GB opslagruimte en maximaal 12GB werkgeheugen. Uiteraard komt de Note 10 net als alle andere toestellen in de Note-serie met een S Pen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.