Opvallende Samsung Galaxy A80 Nu In Nederland Verkrijgbaar

Samsung-Galaxy-A80Samsung heeft de Galaxy A80 uitgebracht in Nederland. De smartphone valt op door zijn roterende uitschuifbare camera. Het resultaat is een driedubbele 48 megapixel camera die je zowel aan de voorkant als aan de achterkant kunt gebruiken.

De Samsung Galaxy A80 heeft een 6,7-inch AMOLED-scherm met een screen-to-body ratio van 93,8% en een resolutie van 2400 x 1080 pixels. Intern vinden we een Snapdragon 7150-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 3700 mAh accu. Het meest opmerkelijke aan de Galaxy A80 is echter de driedubbele camera bestaande uit een 48 MP reguliere lens in combinatie met een 8 MP groothoeklens en een Time of Flight-sensor. De camera is verwerkt in een slider. Zodra je de slider omhoog schuift roteert de camera 180 graden zodat je de camera kunt gebruiken voor het maken van selfies of voor videogesprekken. De smartphone draait op Android 9.0 (Pie).

Samsung-Galaxy-A80-camera

De Samsung Galaxy A80 krijgt een adviesprijs mee van 649 euro en is onder andere verkrijgbaar bij Coolblue. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.