Vivo Nex 3 Is High-end Smartphone Met Waterval-scherm en 5G-ondersteuning

Vivo_Nex_3De Chinese fabrikant Vivo heeft deze week de opvolger van de Vivo Nex 2 aangekondigd. De Nex 3 beschikt over high-end specificaties, een pop-up selfie-camera en een scherm die over de zijkanten doorloopt.

De Vivo Nex 3 beschikt over een 6,89-inch OLED-scherm met een Full-HD+ resolutie, gebogen schermranden en een in-display vingerafdrukscanner. Doordat het scherm vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt is er geen ruimte voor een selfie-camera. Daarom is de smartphone uitgerust met een pop-up module aan de bovenkant van de behuizing. In deze module vinden we een 16MP selfie-camera. Aan de achterkant zien we een ronde camera-module met drie lenzen. Het gaat om een 64MP hoofdlens in combinatie met een 13MP groothoeklens en een 13MP telelens.

Intern beschikt de Nex 3 over een Snapdragon 855 Plus-processor, 8GB of 12GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een 4500mAh accu. De smartphone draait op Android 9.0 (Pie) en zal de komende maanden in Azië op de markt verschijnen. Een exacte releasedatum heeft Vivo nog niet gegeven. De Vivo Nex 3 zal waarschijnlijk niet in Nederland in de winkels verschijnen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.