Nokia 7.2 Met Android One Nu In Nederland Verkrijgbaar

Nokia_7.2De Nokia 7.2, een mid-range smartphone met een driedubbele en Android One, is nu verkrijgbaar in Nederland. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 349 euro.

HMD Global introduceerde begin deze maand de Nokia 7.2, de nieuwste Android One-smartphone van het bedrijf. De Nokia 7.2 beschikt over een 6,3-inch scherm met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels en een waterdruppelnotch voor de 20MP selfie-camera, een Snapdragon 660-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een vingerafdrukscanner, een 3500 mAh accu en een driedubbele rear-camera bestaande uit een 48MP reguliere lens, een 8MP groothoeklens en een 5MP dieptelens.

Vanaf nu is de Nokia 7.2 in Nederland verkrijgbaar voor 349 euro. Dankzij Android One ontvangen gebruikers gegarandeerd 2 jaar lang Android-updates. Je kunt de zwarte versie aanschaffen bij Coolblue. Bij een bestelling krijg je gratis earbuds cadeau. Later zal ook de groene uitvoering op de markt verschijnen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.