Motorola Introduceert One Macro Met Macrocamera

Motorola-Moto_One_MacroMotorola heeft weer een nieuwe smartphone geïntroduceerd voor in de One-serie. De Motorola One Macro is een budget-smartphone die onder andere is uitgerust met een macrocamera, waarmee je van heel dichtbij foto’s kunt maken.

De nieuwste Motorola-smartphone beschikt over een 6,2-inch LCD-scherm met een resolutie van 720×1520 pixels en een waterdruppelnotch voor de 8 megapixel selfie-camera. Intern vinden we een MediaTek Helio P70-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, dual-SIM ondersteuning en een 4000mAh accu die je kunt opladen met een usb-c-poort.

Aan de achterkant vinden we een driedubbele camera. Deze bestaat uit een 13MP reguliere lens, een 2MP dieptelens en een 2MP macrolens die opnames kan maken van slechts twee centimeter afstand. Er is geen zoomlens aanwezig, maar de Hi-Res Zoom-modus zou de kwaliteit van de digitale zoom moeten verbeteren.

De Moto One Macro verschijnt 12 oktober in India op de markt voor een adviesprijs van 9999 roepie. Dit is omgerekend ongeveer 155 euro inclusief btw. Op 24 oktober zal de smartphone ook in andere landen op de markt verschijnen, maar het is nog onduidelijk of Nederland en België onder deze landen vallen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.