Nokia 6.2 Nu In Nederland Verkrijgbaar

Nokia-6.2Nadat HMD Global eerder al de Nokia 7.2 in Nederland uitbracht, ligt de Nokia 6.2 nu ook hier in de winkels. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 249 euro en wanneer je de Nokia 6.2 voor 15 oktober aanschaft krijg je gratis earbuds cadeau.

De Nokia 6.2 werd in september aangekondigd en is nu verkrijgbaar in Nederland. De smartphone draait op Android One en ontvangt daarom gegarandeerd drie jaar lang beveiligingsupdates en twee jaar lang Android-updates. De Nokia 6.2 beschikt over een 6,3-inch scherm met een Full-HD+ resolutie en een kleine druppelnotch voor de selfie-camera. Intern vinden we een Snapdragon 636-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 3500 mAh accu en een driedubbele camera bestaande uit een 16MP hoofdlens, een 8MP groothoeklens en een 5MP dieptelens. Ook heeft de smartphone een fysieke Google Assistent-knop.

De Nokia 6.2 draait op Android 9.0 (Pie) en ontvangt later een update naar Android 10. Je kunt de smartphone bij Coolblue bestellen voor 249 euro.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.