“Specificaties en Foto’s Van Motorola Moto G8 Plus Gelekt”

Motorola-Moto-G8-Plus-headerOp het internet zijn specificaties en afbeeldingen van de Motorola Moto G8 Plus opgedoken. De details zijn gedeeld door de doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker Roland Quandt van WinFuture.

Dankzij afbeeldingen en een lijst met specificaties weten we vrijwel alles over de onaangekondigde Moto G8 Plus, althans als de informatie klopt. Volgens de bron beschikt de smartphone over een 6,3-inch-scherm met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels, een Snapdragon 665-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 4000 mAh-accu, een vingerafdrukscanner, een usb-c-poort en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. In een waterdruppelnotch vinden we een 25MP selfie-camera en aan de achterkant beschikt de Moto G8 Plus over een driedubbele camera met een 48MP hoofdlens, een 16MP groothoeklens en een dieptelens.

De Motorola Moto G8 Plus heeft een plastic behuizing en komt op de markt in de kleuren rood en blauw. Motorola zou de smartphone op 24 oktober willen aankondigen in Brazilië.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.