OnePlus 7T Pro McLaren-editie Vanaf Nu Verkrijgbaar

OnePlus_7T_Pro_McLaren_editionOnePlus introduceerde in oktober de OnePlus 7T Pro McLaren-editie en vanaf nu is de smartphone verkrijgbaar voor 859 euro. De McLaren-editie komt grotendeels overeen met de reguliere OnePlus 7T Pro, maar de smartphone heeft wel een ander uiterlijk en maar liefst 12GB werkgeheugen gekregen.

De McLaren-editie beschikt net als de OnePlus 7T Pro over een 6,67-inch 90Hz scherm met een QHD+ resolutie, een in-display vingerafdrukscanner, een Snapdragon 855 Plus-processor, 256GB opslagruimte, een 4.085 mAh accu, een 16MP selfie-camera en een driedubbele rear-camera met een 48MP hoofdlens, een 8MP telelens met 3x optische zoom en een 16MP groothoeklens.

Het verschil zien we in het werkgeheugen. Zo heeft de McLaren-editie geen 8GB werkgeheugen, maar 12GB werkgeheugen. Ook ziet de behuizing er heel anders uit. De behuizing heeft namelijk een McLaren-design gekregen, die voornamelijk zwart is met papaja-oranje tinten. Deze kleur kennen we van de McLaren Racing Formule 1-auto. De McLaren’s racekleuren zien we daarnaast ook terug in de software. Er zijn namelijk extra animaties, pictogrammen, thema’s en wallpapers met het McLaren-design toegevoegd.

OnePlus_7T_Pro_McLaren_Edition

De OnePlus 7T Pro McLaren-editie is vanaf nu te bestellen in de officiële OnePlus-webwinkel.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.