Samsung Galaxy S10 Ontvangt Beveiligingsupdate Van Februari 2020

samsung-galaxy-s10_serieDe beveiligingspatch van februari 2020 komt nu in Nederland binnen op de Samsung Galaxy S10. De update lost de laatste kwetsbaarheden in het besturingssysteem op.

Google introduceert elke maand een beveiligingspatch voor Android-smartphones. Fabrikanten rollen deze patches regelmatig uit om de laatste kwetsbaarheden in Android te dichten. De nieuwste patch komt nu binnen bij de Nederlandse gebruikers van de Galaxy S10.

De update met firmwareversie G97xFXXU4BTA8 is 315MB groot en bestaat uit 49 verbeteringen in de beveiliging die door Google zijn toegevoegd. Samsung heeft zelf ook nog 30 fixes voor Samsung’s eigen software toegevoegd. Daarnaast moet de update zorgen voor een stabieler geheel.

De update komt als eerste binnen op de ‘unbranded‘ Galaxy S10, S10 Plus en S10e. Heb je nog geen notificatie ontvangen dan kun je handmatig op updates controleren via ‘Instellingen‘ -> ‘Software-update‘ -> ‘Downloaden en installeren‘. Hebben jullie de beveiligingspatch van februari al ontvangen?

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.