LG Velvet Officieel Aangekondigd

LG-Velvet-smartphoneNa enkele weken van teasers heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant LG zojuist de LG Velvet officieel aangekondigd. LG heeft de smartphone voorzien van een compleet niet ontwerp en krachtige specificaties.

De LG Velvet beschikt over een 6,8-inch Full HD OLED-scherm met een 20:9-beeldverhouding die aan de zijkanten ombuigt. Bovenin het scherm zien we een kleine notch voor de 16MP selfie-camera. Achterop zien we een driedubbele camera met een “druppel ontwerp” die bestaat uit een 48MP hoofdlens, een 8MP groothoeklens en een 5MP dieptelens. De behuizing heeft een MIL-STD 810G-certificering gekregen en is waterdicht (IP68). Ook vinden we in de behuizing een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

Intern beschikt de LG Velvet over een Snapdragon 765-processor met 5G-modem, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 4300 mAh accu met ondersteuning voor 30 watt snelladen. De smartphone draait op Android 10.

LG-Velvet

In thuisland Zuid-Korea krijgt de LG Velvet een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 680 euro. De smartphone verschijnt op de markt in de kleuren Aurora White, Aurora Gray, Aurora Green en Illusion Sunset. De LG Velvet komt ook naar Nederland, maar een releasedatum hebben we nog niet.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.