OPPO Lanceert Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition

OPPO_Find_X2_Pro_Automobili_Lamborghini_EditionOppo heeft een Automobili Lamborghini Edition van de Oppo Find X2 Pro aangekondigd. De speciale editie beschikt over dezelfde specificaties, maar heeft een ander uiterlijk en komt met bijbehorende accessoires. De limited edition kost 1599 euro.

Het uiterlijk van de Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition is geïnspireerde op de Aventador SVJ Roadster. Ook de bijbehorende telefoonhoes, oplader, USB-kabel, auto-oplader en draadloze oortjes zijn aangepast voor deze editie. Zelfs de verpakkingsdoos is ontworpen om te worden geopend en gesloten zoals de deur van de sportwagen, met de kenmerkende zeshoekige en Y-vormige koplampen van Lamborghini erop. Daarnaast biedt ColorOS 7.1 een ultra-premium ervaring met verfijnde en aangepaste sportautothema’s, aldus de fabrikant.

OPPO_Find_X2_Pro_Automobili_Lamborghini_Edition

De smartphone beschikt onder andere over een 120Hz QHD+ 10bit AMOLED-scherm, razendsnelle 65W SuperVOOC 2.0-oplaadtechnologie, een Snapdragon 865-processor, 5G ondersteuning en een Ultra Vision-camerasysteem. De Automobili Lamborghini Edition heeft 12GB werkgeheugen en 512GB opslagruimte en kost €1.599. De smartphone is exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.