HTC One Ontvangt Eind Januari Android 4.4 Update

HTC One Android 4.3
HTC had na de lancering van Android 4.4 (KitKat) al aangegeven dat de HTC One binnen 3 maanden ook de Android 4.4 update zal gaan ontvangen, wanneer precies was nog niet bekend. HTC USA heeft nu op Twitter aangegeven dat de Android 4.4 update voor de HTC One aan het eind van januari van start zal gaan.

Een HTC One gebruiker vroeg via Twitter aan HTC USA wanneer Sense 5.5 beschikbaar zal zijn voor de HTC One. HTC antwoordde dat Android 4.4 (KitKat) samen met Sense 5.5 eind januari in Noord Amerika beschikbaar zal zijn. Of de update in Nederland en België tegelijkertijd zal worden uitgebracht is niet bekend. Hoogst waarschijnlijk kunnen wij vlak na Amerika de update ook downloaden.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. bobby700 schreef:

    Ik vind (Twitter) headline erg suggestief “HTC One Ontvangt Eind Januari Android 4.4 Update” dat geldt inderdaad voor de HTC One USA en dan waarschijnlijk de “developer edition” dan zijn daarna de GPE aan de beurt en dan pas de HTC One met schil aan de beurt. Let wel alleen HTC USA. Als het net zo gaat als met de update naar Android 4.3. dan mogen we blij zijn wanneer wij hier in Nederland de update naar KitKat 4.4 eind maart begin april 2014 krijgen.

  2. Ikho schreef:

    Uh… De HTC One heeft sinds de 4.3 update al Sense 5.5…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.