Laad je Smartphone Sneller Op Met de Legion Meter

Legion-MeterOp Kickstarter is een nieuw project gestart waarbij een gadget wordt aangeboden dat het opladen van je smartphone of tablet moet versnellen. De zogeheten Legion Meter is een apparaatje dat tussen de energiebron en usb-kabel moet worden geplaatst, waardoor het opladen van je smartphone tot maximaal 92 procent zal versnellen.

Je stopt de Legion Meter in de oplader of usb-poort van je computer, je stopt een usb-kabel aan de andere kant van de Legion Meter en selecteert de fabrikant van je toestel. Vervolgens zal je toestel een stuk sneller worden opgeladen. Via een mac zal dit ongeveer 74 procent sneller gaan en via een pc ongeveer 88 procent. Via een normale adapter laadt je toestel ongeveer 60 procent sneller op.

De Legion Meter kost via Kickstarter voor de eerste 1500 klanten 39 dollar + verzendkosten. Na de eerste 1500 klanten zal de prijs stijgen naar 49 dollar. Zodra het apparaatje officieel is gelanceerd zal de prijs nogmaals stijgen naar 69 dollar. Het is de bedoeling dat het product in oktober op de markt zal verschijnen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.