Samsung Introduceert Gear S3 Classic LTE

Samsung concept smartwatchesSamsung heeft tijdens de horlogebeurs Baselworld 2017 een LTE-uitvoering van de Classic LTE aangekondigd. Ook heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant een ouderwets zakhorloge in de vorm van een Gear S3 gepresenteerd.

Op de IFA 2016 introduceerde Samsung twee uitvoeringen van de Gear S3, namelijk een ‘Classic’ variant en een wat ruigere ‘Frontier’ uitvoering. Beide smartwatches draaien op Tizen OS en hebben een fysieke draairing om de smartwatches mee te bedienen. Intern vinden we een 1GHz dualcore-processor, 768MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte. Ook zijn de Gear S3-smartwatches uitgerust met een waterdichte behuizing (IP68).

De Gear S3 Frontier heeft ook ondersteuning voor LTE, maar de Gear S3 Classic heeft dat niet. Daarom heeft Samsung nu de Gear S3 Classic LTE geïntroduceerd. Deze uitvoering zal eerst alleen in Amerikaan beschikbaar zijn via de providers AT&T, T-Mobile en Verizon.

Concepten
Samsung heeft in samenwerking met Yvan Arpa ook een aantal concept-smartwatches gepresenteerd, waaronder een premium variant van de Gear S3, een hybride Gear S3 in de vorm van een zakhorloge en een traditioneel horloge dat lijkt op de Gear S3. Ook heeft Samsung nog een aantal nieuwe bandjes laten zien.

Samsung Gear polsbandjes

Samsung smartwatch concept

samsung-gear-s3-mechanical zakhorloge

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.