Android 7.0 (Nougat) Opgenomen In Maandelijkse Distributiecijfers

Android NougatMaandelijks geeft Google de distributiecijfers van Android door aan ontwikkelaars, zodat ze weten voor welke versies van Android ze apps moeten ontwikkelen. Uit de cijfers van de maand november blijkt dat Android 7.0 (Nougat) op 0,3 procent van alle toestellen aanwezig is.

Vorige maand heeft Google geen cijfers vrijgegeven, maar de distributiecijfers van de eerste week in november staan nu wel op de Android Developer-blog.

Als we naar de distributiecijfers kijken, zien we dat Android 7.0 (Nougat) op 0,3 procent van de Android-toestellen te vinden is. De één na nieuwste versie van Android, versie 6.0 (Marshmallow), is ondertusen al op 24 procent van de toestellen te vinden.

Lollipop, versie 5.0 en 5.1, is met meer dan 34 procent marktaandeel nog steeds de meest gebruikte versie van Android. Na Lollipop volgt Android 4.4 (KitKat), met een percentage van 25.2 procent.

Jelly Bean, versie 4.1, 4.2 en 4.3, is nog aanwezig op 13,7 procent van de toestellen. Alle oudere versies zijn gezamenlijk goed voor nog geen 3 procent.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.