Beveiligingsupdate Januari Nu Beschikbaar Voor Galaxy J3 (2016) En Galaxy S6 (Edge)

Samsung Galaxy J3Samsung is begonnen met de uitrol van de beveiligingsupdate van januari voor de Galaxy J3 (2016), de Galaxy S6 (Edge) en de Galaxy S6 Edge+. De beveiligingsupdate zorgt ervoor dat de toestellen zijn beschermt tegen de laatste lekken.

Google brengt maandelijks een beveiligingsupdate uit, waarmee het bedrijf de laatste lekken in het Android-besturingssysteem dicht. Deze update komt als eerste binnen op de Nexus- en Pixel-toestellen, waarna andere fabrikanten de update ook beschikbaar kunnen maken voor hun smartphones. Deze week is de update beschikbaar gemaakt voor de Galaxy J3 (2016) en Galaxy S6 (Edge).

De beveiligingsupdate van januari lost 37 kwetsbaarheden op en dicht 5 kritieke lekken. De Galaxy J3 (2016) is de eerste smartphone in de J-serie die de januari-update ontvangt. De update met firmwareversie “J320FNXXU0ARA1” wordt nu in Nederland uitgerold via een OTA-update.

Dezelfde update komt nu ook binnen op de Nederlandse unbranded versie van de drie jaar oude Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Deze updates hebben de firmwareversie G920FXXU5ERA5 en G925FXXU5ERA5. Om te controleren of de update al voor jouw toestel beschikbaar is ga je naar “Instellingen” -> “Software-update” -> “Updates”.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.