Google Now Launcher Beschikbaar Voor Alle Nexus en Google Play Toestellen

Google-Now-Launcher-1
Vanaf vandaag is het mogelijk om de “Google Now Launcher” te installeren op alle Nexus toestellen en Google Play Edition-smartphones en tablets. De Google Now Launcher zorgt er voor dat je toestel de zelfde populaire thuisscherm krijgt als op de Nexus 5.

De Launcher is te downloaden in de Play Store en biedt onder andere diepere integratie met Google Now. Zo is het na de installatie mogelijk om Google Now te openen met een veeg vanuit de linkerkant van het scherm en kan je snel zoekopdrachten uitvoeren door het spraakcommando “Ok Google” te gebruiken. Verder zal ook het uiterlijk van je thuisscherm veranderen en krijg je een grotere keuze uit achtergronden.

Google-Now-Launcher-2

De Google Now Launcher kan in de Play Store worden gedownload voor Nexus toestellen en Google Play Editie-toestellen met Android 4.4 (KitKat).

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Benjamin schreef:

    Of je daar nou op zit te wachten. Weer iets dat alles van je wilt weten zoals de exacte locatie waar je je bevindt of bent geweest al je zoekopdrachten. Bah gebruik het niet meer. Eigenlijk alles waar een google smaakje aan vast zit gaat bij mij de deur uit. Genoeg alternatieven te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.