Google Inbox Maakt Terughalen Emails Mogelijk

Google-InboxMet de Google Inbox-app is het binnenkort mogelijk om verzonden emails ongedaan te maken. Dit kan handig zijn als je er net te laat achter komt dat je de mail naar de verkeerde persoon hebt verzonden of als je iets bent vergeten te melden.

Het is iedereen wel eens overkomen dat je na het verzenden van een mail in eens ziet dat je een spelfout hebt gemaakt, je bijlage bent vergeten toe te voegen of nog iets meer had willen typen. Het beste wat je in zo’n situatie kan doen is een tweede mail versturen met de bijbehorende bijlage en juiste informatie. Gelukkig is hier binnenkort een betere oplossing voor.

De Gmail alternatief, Google Inbox krijgt namelijk een nieuwe functie waarmee mails ongedaan kunnen worden gemaakt. Dit heeft het ontwikkelteam via Ask-me-Anything sessie op Reddit laten weten. Hiermee is het mogelijk om een e-mail terug te roepen, en waarschijnlijk ook aan te passen om vervolgens weer te versturen. Hoe dit precies in zijn werk gaat is nog niet bekend. Waarschijnlijk is de functie grotendeels gelijk aan de “Undo Send” plugin voor Gmail.

Google Inbox is gratis te downloaden, maar is alleen te gebruiken middels een uitnodiging of via deze omweg.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.