Telegram Heeft 50 Miljoen Actieve Gebruikers Per Dag

Telegram-AndroidTelegram is een chatdienst waar de privacy van de gebruikers voorop staat. De gebruikersaantallen van deze dienst is explosief gestegen nadat Facebook de grootste chatdienst, WhatsApp heeft overgenomen. Vandaag meldt Telegram dat er dagelijks maar liefst 50 miljoen gebruikers actief zijn.

Wereldwijd zijn er ongeveer 50 miljoen actieve gebruikers per dag, die gezamenlijk meer dan 1 miljard berichten per dag versturen. Aangezien Telegram nooit geld heeft gestoken in het promoten van de app, kan je gerust zeggen dat dit een ware prestatie is.

Telegram is nu 16 maanden oud en groeit nog steeds enorm snel. Volgens de ontwikkelaars zijn er ongeveer een miljoen nieuwe aanmeldingen per week. En dit allemaal zonder een cent uit te geven aan promotie.

Dankzij de groot aantal gebruikers over de hele wereld zit het ontwikkelteam uiteraard niet stil. Zo heeft het bedrijf onlangs nog een update uitgebracht waarna je geen telefoonnummer meer nodig hebt, maar gewoon een eigen gebruikersnaam krijgt.

Gebruiken jullie ook Telegram of houden jullie het lekker bij WhatsApp?

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.