Google’s Nieuwe Foto-app Uitgelekt

Google-Photos-AppAlle details van de nieuwe Foto-app van Google zijn via Android Police uitgelekt. Met de nieuwe app is het mogelijk om foto’s sneller te selecteren en veiliger te delen.

De nieuwe foto-app is grotendeels gelijk aan de foto-functie van Google+. Wel heeft de app een ander uiterlijk, een aantal nieuwe functies en staat de app los van de social media site Google+.

De app kan foto’s sorteren op basis van de locatie of via gezichtsherkenning. Ook kan je foto’s sorteren van bijvoorbeeld je huisdier of je auto. Verder kan je via de zoekfunctie met trefwoorden zoeken door je foto’s, meerdere foto’s tegelijk selecteren via swipe bewegingen en foto’s makkelijker delen.

Google foto app swipe

Dankzij de nieuwe deel-functie kan je via een speciale link foto’s delen met je vrienden. Wil je de foto’s niet meer delen, dan kan je de toegang tot deze gedeelde link weer ontzeggen.

De nieuwe foto-app zal in ieder geval voor Android worden uitgebracht, maar mogelijk ook voor iOS. Later deze week zal Google de app waarschijnlijk tijdens de ontwikkelaarsconferentie Google I/O onthullen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.