Nieuwe Range Rover Op Afstand Te Besturen Met Smartphone

Range Rover Sport appLand Rover heeft een auto ontwikkeld die op afstand te besturen is met een smartphone. De bijbehorende app kan onder andere gebruikt worden om uit krappe parkeerplaatsen te komen zonder in de Range Rover Sport te hoeven te stappen.

De app is nog in conceptfase en maakt het mogelijk om gas te geven, te remmen en te sturen. Zo kan je onder andere een 180-gradendraai uitvoeren of op ruig terrein uitstappen om de situatie te beoordelen en van buitenaf de auto over de obstakels begeleiden.

Land Rover Android app

De app werkt alleen tot een afstand van 10 meter. Zodra de afstand groter is stopt de auto.

via [z24]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Vincent schreef:

    Geweldig! Nu kunnen al die kleinpiemelige mannetjes die zonodig een grote auto moeten hebben hun auto parkeren in plekjes waar de deur niet meer open kan. Dat de andere parkeerders dan niet meer in kunnen stappen zal ze toch worst zijn.

    En ik ben heel benieuwd hoe de verzekering gaat reageren als je je auto via deze afstandsbediening tegen een paaltje duwt, los dan de eindeloze mogelijkheden om het apparaat te stelen via deze handige “besturen zonder sleutel” methode, hij is vast wel op een trailer te rijden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.