Ontwikkelaar Maakt Pixel Launcher Van Oreo Beschikbaar Voor Oudere Toestellen

android 8.0-oreoDe Nederlandse ontwikkelaar AmirZ heeft de Pixel Launcher van Android Oreo geschikt gemaakt voor oudere toestellen. De Pixel Launcher is ook uitgerust met nieuwe functies en is zonder root te gebruiken.

Na de lancering van Android 8.0 (Oreo) is de ontwikkelaar AmirZ aan de slag gegaan met de nieuwe Pixel Launcher. Hij heeft ervoor gezorgd dat de Pixel Launcher van Android 8.0 nu werkt op alle toestellen met Android 5.1 en hoger. Normaal werkt de Pixel Launcher alleen op de Google Pixel en Pixel XL.

Met de nieuwe versie van de Pixel Launcher krijgen gebruikers, met Android 6.0 en hoger, toegang tot de notification dots. Ook is Google Feed-integratie aanwezig en verandert het icoontje van de Google Agenda-app met de datum mee. Vanaf Android 7.1 werken de App-shortcuts die ontwikkelaars sinds een korte tijd kunnen toevoegen aan de app-icoontjes.

AmirZ heeft ook enkele nieuwe functies toegevoegd aan de launcher. Zo kun je je homescreen naar beneden swipen om je notificaties tevoorschijn te halen. Ga naar deze pagina om de Pixel Launcher van Android 8.0 Oreo te downloaden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.