Microsoft Office Nu Ook Beschikbaar Op Chromebooks

Microsoft OfficeChromebook-gebruikers klagen al sinds de introductie van de eerste Chromebook dat er geen Word op de laptops staat. Daar komt binnenkort echter verandering in, want Microsoft Office is nu te installeren op Chromebooks.

Microsoft heeft met Word en Excel een monopolie op de tekstverwerker. Mensen willen niet snel overstappen op andere tekstverwerkers, omdat ze zijn gewend aan de software van Microsoft en vrijwel iedereen gebruik maakt van het Office-pakket. Jongere mensen willen nog wel eens overstappen op alternatieven zoals Google Documenten, maar vooral voor oudere mensen is dat geen optie.

Microsoft Office Chromebook

Starks is het ontbreken van Microsoft Office geen reden meer om niet voor een Chromebook te kiezen. De website ChromeUnboxed heeft namelijk ontdekt dat de Android-versies van de Microsoft-apps nu ook werken op een aantal Chromebooks. Voorheen was dit alleen mogelijk op de duurdere Pixelbook, maar vanaf nu kan elke Chromebook met toegang tot de Play Store gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint. Om de applicaties te gebruiken moet je wel een Office 365-account aanmaken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.