YouTube-app Op Android Krijgt Donkere Modus

youtubeVeel mensen kijken ’s avonds in bed vaak naar YouTube, maar de felle witte interface van YouTube is in het donker niet prettig voor de ogen. Daarom krijgt de YouTube-app nu een donkere-modus.

YouTube gaf eerder dit jaar aan dat het bedrijf een donker thema zal toevoegen aan de Android- en iOS-app van de videodienst. De iOS-app kreeg een aantal weken na deze belofte inderdaad een update met daarin een donker thema, maar op Android was dit thema nog steeds niet beschikbaar. YouTube gaf aan dat Android ook snel een update zal ontvangen, die nu dan eindelijk is uitgerold.

Vanaf nu komt het donkere thema bij iedereen binnen. Gebruikers hoeven hiervoor geen update te downloaden. Iedereen met versie 13.35.51 of nieuwer kan de donkere thema activeren in het instellingenmenu van de YouTube-app. Klik in de onderste navigatiebalk op “Bibliotheek” -> dan op je profielfoto -> “Instellingen” -> “Algemeen”. In de algemene instellingen zit een knop om het donkere thema in te schakelen.

Momenteel is het nog niet mogelijk om het donkere thema automatisch te laten activeren. Het is onduidelijk of deze optie op een later tijdstip alsnog zal worden toegevoegd.

via [techpulse]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.