Vader Maakt App Die Kinderen Dwingt Te Reageren Op Berichten

ReplyASAPVeel ouders kennen het probleem dat kinderen niet reageren op de berichten die ze sturen. Dit terwijl je als ouder graag op de hoogte wilt blijven van wat je kinderen uitspoken. Daarom heeft een vader de app ‘ReplyASAP’ gemaakt, die ervoor zorgt dat kinderen wel moeten reageren op de berichten van hun ouders.

Volgens de vader missen veel kinderen de berichtjes van ouders door de vele meldingen die binnenkomen via social media-kanalen. Ouders kunnen hierdoor erg ongerust raken. Daarom bedacht de vader een app die de smartphone vergrendeld totdat het kind een bericht heeft teruggestuurd.

Ouders moeten de ReplyASAP op de smartphone van hun kinderen en hun eigen toestel installeren. Na het aanpassen van wat instellingen zorgt de app ervoor dat kinderen hun toestel alleen kunnen gebruiken wanneer ze reageren op de binnenkomende berichten van hun ouders. Doen ze dat niet dan blijft hun toestel vergrendeld. Deze methode zorgt er op een simpele manier voor dat kinderen hun ouders niet meer simpelweg kunnen negeren.

Ouders kunnen een berichten sturen met prioriteit en alarm. De ontvanger kan er vervolgens voor kiezen om het bericht te beantwoorden, te snoozen, annuleren of hun specifieke locatie te sturen.

via [lindanieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.