Nieuwe versie Reclamefolder App Android

Reclamefolder appDe app van Reclamefolder.nl is volledig vernieuwd en vandaag gepubliceerd in Google Play. Met de Reclamefolder app krijg je folders te zien van alle grote winkelketens, maar ook van de lokale ondernemers bij jou in de buurt. Van supermarkt aanbiedingen tot speelgoed aanbiedingen ze staan allemaal in de Reclamefolder app.

Met de update moeten veel gehoorde klachten zijn verdwenen in de app. Een groot aantal bugfixes moet ervoor zorgen dat de app niet langer crasht en een volledig nieuw design zou voor een betere gebruiksvriendelijkheid zorgen.

  • Een compleet nieuw uiterlijk
  • Prikbord toegevoegd: bewaar jouw favoriete aanbiedingen
  • Maak een selectie van jouw favoriete reclamefolders
  • Bekijk de winkels bij jou in de buurt op een kaart
  • Bugfixes
  • Verdere optimalisatie

Robin Streng van Reclamefolder vertelt aan Androidics.nl over de nieuwe app release:

Ik zou zeggen dat het onze missie moet zijn dat “de Reclamefolder app voor consumenten onmisbaar moet worden in de zoektocht naar aanbiedingen”, veel consumenten geven aan dat je onze Reclamefolder app handig, compleet en overzichtelijk vinden en daardoor wekelijks gebruiken. Een beter compliment kun je eigenlijk niet krijgen.

[button link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.onlineretailservice.reclamefolderandroid&reclamefolder=websiteapp” window=”yes”]Downloaden[/button]

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.