Pebble Introduceert Ronde Smartwatch

Pebble Time RoundPebble heeft de eerste ronde smartwatch van de fabrikant gepresenteerd. De Pebble Time Round is volgens de fabrikant de lichtste en dunste smartwatch op de markt.

De Pebble Time Round is 28 gram en heeft een dikte van 7,5 millimeter. Qua specificaties lijkt de smartwatch veel op zijn voorganger, de Pebble Time. Uiteraard beschikt De Pebble Time Round echter over een rond display met een ander design.

De smartwatch heeft een e-ink kleuren display dat altijd aan staat, een accuduur van meerdere dagen en enkele sensoren. De Time Round draait op Pebble’s eigen besturingssysteem en de behuizing van de smartwatch is in tegenstelling tot die van de Pebble Time niet waterdicht, maar alleen spatbestendig. Er is keuze uit verschillende horlogebandjes van 14 mm of 20 mm breed.

De Pebble Time Round werkt met Android en iOS en zal begin 2016 op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 249 euro. Mocht je net de Pebble Time Steel hebben aangeschaft dan is het mogelijk de Pebble Time Round met korting te bestellen. Besluit je om slechts één smartwatch te houden dan vergoedt Pebble de kosten van de Pebble Time Round.

bron [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *